Geplaatst in Foto, Humor

Nieuwe vogelsoort ontdekt: Pimpelmezus Pindakazus!

Mijn vader is een vakman. Een uitvinder. We noemen hem ook wel Willy Wortel. Hij vindt van alles uit, maakt de mooiste dingen en rust niet voordat een idee ook uitgevoerd is.

Nu heb ik hem vorige week een foto gestuurd van de Peanut Bar, die vernuftige pindakaasvoederaar voor onze gevleugelde vrienden. Mijn vader werd gegrepen door deze foto en toog geïnspireerd aan het werk.

Nog geen dag later belde hij op dat hij zelf een Peanut Bar had gemaakt. Nog geen drie dagen later hadden Mam en hij de lege pindakaaspot al moeten vervangen door een nieuwe! Ongelofelijk. Terwijl bij mij slechts een paar hapjes waren genomen. En mensen, jullie mogen gerust weten dat ik toch wat jaloers was. Zijn Limburgse mezen anders dan Brabantse? Ik wilde bewijs zien!

Vandaag mailde Pap het volgende:

Ik heb urenlang zitten wachten om enkele foto’s te kunnen maken om het ultieme bewijs te leveren waar je om gevraagd hebt. Et voilà, hier het resultaat!!

Direct op de bijlagen geklikt natuurlijk.

Je mag wel stellen dat ik stomverbaasd was. Niet alleen zat een vogel lekker te smikkelen, het was ook nog eens een tot nu toe onbekende mezensoort! We hebben hem de Pimpelmezus Pindakazus gedoopt.

Auteur:

feelgood writer | avid reader | RPGamer | caretaker of lads and cats | no lady, but all woman

16 gedachten over “Nieuwe vogelsoort ontdekt: Pimpelmezus Pindakazus!

  1. En die tak erboven is erg mooi.
    Is de inhoud van de pot vervangen door iets vogelvriendlijk?
    Anders krijgen ze er ook nog foliumzuur bij 🙂

    Like

    1. Antwoord met een 😉 van mijn vader:
      “Voor degenen die het niet weten (beste Appelvrouw): deze Limburgse vogel – en dat weet ik heel zeker – is voor 100% bestand tegen foliumzuur etc., dus niet panikeren!”

      Like

Wil je reageren? Graag!