Geplaatst in Foto, Persoonlijk

Een halve eeuw en nog steeds doldriest

April en mei zijn echte feestmaanden hier: alle kids zijn jarig, mijn partner is jarig en ikzelf ook. Vandaag. Ik heb de magische grens van vijftig bereikt en hoor er eindelijk bij. Waarbij weet ik niet, maar men zegt het 😉

In die halve eeuw heb ik veel aan- en afgeleerd, maar vooral het belang van familie en vrienden ervaren. In dit bijzondere Sarah-jaar wil ik vriendschap vieren – niet door een groot feest te geven, maar door kleine groepjes vrienden uit te nodigen voor een etentje, een high tea, een borrel of een picknick door het hele jaar heen. En daar verheug ik me enorm op.

Vijftig worden is helemaal zo gek nog niet! Zeker niet als je zo’n prachtige bos rozen van je vriend krijgt 😀

130525

Allemaal een heel fijn en feestelijk weekend,
Marion
x

Auteur:

Caretaker of males, both human and feline. No lady, but all woman. Avid reader and photographer. Determined to find writing time during busy days. And nights if needed. Because I need you to meet the wonderful people who are living in my mind.

17 gedachten over “Een halve eeuw en nog steeds doldriest

 1. Van harte gefeliciteerd. En inderdaad, ik doe mijn verjaardag ook liever niet “massaal” vieren. Gewoon in kleine groepjes, heb ik er zelf ook nog wat aan en weet ik zeker dat iedereen aan bod komt 🙂

  Like

 2. Vijftig is een prachtig leeftijd en ik kan het weten, want ik ben het ook geweest. 50 is het nieuwe 40 😉 en je weet nu eindelijk waar de mosterd vandaan komt. Gefeliciteerd en geniet er maar van!

  Like

 3. Van Harte Gefeliciteerd met je Sarah zijn Marion. 🙂
  Wat een heerlijk vooruitzicht, het hele jaar door leuke dingen ondernemen.
  Het is een prachtige bos rozen!

  Like

 4. Proficiat! Waren het 50 rozen en heb je ze geteld? Je hoort toch gewoon bij ons! Met veel jaren meer ervaring: de driestheid neemt geleidelijk wel wat af, maar het wordt er ondanks alles echt niet minder op!

  Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s