Geplaatst in Zeswoordverhaal-uitdaging

Zeswoordverhaal: Op een bankje

Het thema van de schrijfuitdaging voor het zeswoordverhaal van deze week is OP EEN BANKJE.

Sluit je ogen en stel je een bankje voor – waar het staat en wat voor bankje het is, laat ik aan jou over. Wat gebeurt er? Wie zit er op, of er misschien wel onder? Is het een vluchtige ontmoeting? Een doelbewuste afspraak? Of is er helemaal niemand in de buurt? Staat de bank binnen of buiten? Laat je fantasie met je aan de haal gaan; je mag alle kanten op.

180307Bankje

klik!

De nieuwe 6WMB-uitdaging: schrijf een verhaal over een BANKJE in slechts zes woorden. Laat je inspireren door een foto of afbeelding en schrijf daar je verhaal bij. Of bedenk eerst zes woorden en maak/zoek dan een foto.

Hier een voorbeeld van een zeswoordverhaal, geschreven door Ernest Hemingway.

SixWordStory

Wat een impact hebben deze zes woorden.

Publiceer jouw zeswoordverhaal met bijpassende foto of afbeelding op je eigen website/blog en plaats de link naar jouw post in een reactie hieronder. Ik vermeld je vervolgens in dit bericht.

Veel schrijfplezier!
Marion

vulpen

LEES DE VERHALEN ‘OP EEN BANKJE’ VAN:

Wie volgt?

:)


  • De volgende zeswoordverhaal met beeld schrijfuitdaging wordt gepubliceerd op woensdag 21 maart 2018. Als je een leuk idee voor een thema hebt, mag je me altijd mailen.
  • Kijk in het menu bovenaan onder Schrijfuitdaging > Zeswoordverhaal voor de eerdere thema’s. Wellicht zit er iets van je gading bij? En hier vind je meer uitleg over het zeswoordverhaal met beeld

schrijfuitdaging

Auteur:

feelgood writer | avid reader | RPGamer | caretaker of lads and cats | no lady, but all woman

25 gedachten over “Zeswoordverhaal: Op een bankje

Wil je reageren? Graag!