Geplaatst in Zeswoordverhalen

Pyjamadag

Mijn verhaal over PYJAMA in zes woorden:


190227Pyjamadag

afbeelding: Pixabay

Geen verplichtingen, boodschappen in huis. En dan staat daar die bank, met een stapel boeken ernaast en versgezette thee. Of Netflix. Ik geniet regelmatig van een pyjamadag, vooral in een vakantie. En jij?


bloglogo6wmb

<< Wil je ook de andere zeswoordverhalen lezen en/of meedoen? Klik op de button hiernaast! En kijk hier voor het archief van de 6WMB schrijfuitdagingen. 😀

Auteur:

feelgood writer | avid reader | RPGamer | caretaker of lads and cats | no lady, but all woman

22 gedachten over “Pyjamadag

  1. Neen, dat doe ik nooit eigenlijk. Ik vind het zo’n zonde van mijn tijd… Trouwens, ik heb geen pyjama. Ben al blij als ik zes uurtjes per nacht kan slapen. Mocht ik overdag veel gaan liggen, dan doe ik ‘s nachts geen oog dicht. Desondanks benijd ik je dat je dit kan en doet. Blijf er van genieten!

    Geliked door 1 persoon

    1. Heb je nooit een lees/hang/ontspandag, Bea? Ik zeg niet dat ik de hele dag in bed lig, want dat is de bedoeling niet. Meer dat ik niet weg hoef, in de tuin of huiskamer kan blijven, rommelen, tuinieren, lezen, wat TV kijken. In de zomer in korte broek en hemdje. Heerlijk als tegenhanger van de normaal gesproken zo drukke week. ❤ Probeer het maar eens. 😉
      En voor vannacht: slaap lekker en lang!

      Geliked door 1 persoon

      1. Dat wel. In de vakantie op het strand bij het strandhokje met een goed boek. Maar nu heb ik het zo druk dat ik door het bos de bomen even niet zie… en ook de luie dag niet… dat kleurt mijn reactie…
        Slapen gaat nu redelijk. Maar ik kan echt niet lang of veel meer slapen. Het lukt gewoon niet meer en ik maak mij er ook niet meer druk in.

        Geliked door 1 persoon

        1. Beste manier om er mee om te gaan. Heb je volgende week ook vakantie om bij te komen van de schooldrukte? Hectisch werk hè * knuffel * maar wel mooi werk! Ik hoop dat het je toch binnenkort gaat lukken om te kunnen genieten van een luie dag. Constante stress is niet fijn en niet gezond.
          Deze week slaap ik zelf gelukkig redelijk goed, maar dat ligt aan de antihistamine die ik slik; daar word ik suf van.

          Geliked door 1 persoon

          1. Die slik ik ook voor mijn pollenallergie, maar daar ben ik niet suf van. Ik slaap wel goed op paracetamol, maar ik heb nergens pijn, dus dat is ook niet zo verstandig.
            Ja hoor, volgende week vrijaf. Ik kijk er echt naar uit en probeer niet teveel te plannen. We zien wel wat het wordt… Ik plan zeker voldoende luiheid in!

            Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!