Geplaatst in Algemeen, Gezondheid, Humor

Koolhydraden

190308koolhydraden

Zoals zovelen kamp ik tegen de geniepige kilootjes die zich steeds maar weer aan me vast willen klampen. Ik sla ze met moeite van me af en verwijs ze naar zoonlief, die ze graag wil hebben. Regelmatig worden aan tafel dan ook mogelijke strategieën besproken.

Om mij heen hoor en zie ik goede resultaten van koolhydraatarm eten – geen dieet maar een levensstijl die je je hele leven lang moet volhouden wil het effect blijvend zijn. Zelf verminder ik nu bij één of twee maaltijden de koolhydraten, maar wel gezond. En vooral lekker.

Vertrouwt mijn jongste zoon me net toe dat hij vroeger dacht dat die sliertjes van bananen ‘koolhydraden’ heten. En eigenlijk is dat de perfecte benaming! Gepost met zijn permissie. 😉

Auteur:

feelgood writer | avid reader | RPGamer | caretaker of lads and cats | no lady, but all woman

18 gedachten over “Koolhydraden

  1. Mooi gevonden van je zoon! Ik eet al een tijdje koolhydraatarm en het bevalt me goed. Het wordt ook steeds makkelijker als je onderweg bent, je kunt nu ook een zakje nootjes kopen op stations in plaats van een broodje. En salades voor de lunch zijn ook steeds meer gangbaar.

    Geliked door 1 persoon

      1. Met de december maand ging het fout, weer een paar kilo aangekomen. nu weer beter mijn best doen. En het bevalt me goed ik eet heel veel groente, kaas, eieren en goede vetten. Ik eet veel lekkerder en inmiddels 8 kilo kwijt.

        Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!