Geplaatst in Schrijven

Dan toch maar in het Nederlands!

De vraag “Waarom schrijf jij in vredesnaam altijd in het Engels?”, blijft me toch bezighouden. Ik besef dat ik met de Engelse taal een breder publiek bereik, maar daarmee ook mijn lezerskring van eigen bodem beperk. Daarom heb ik besloten mijn website in het Engels te houden en in dit blog verder in het Nederlands te schrijven.  Verhaaltjes uit mijn leven van alledag met jullie te delen, korte anekdotes, grappige voorvallen.  Niet dat ik die nu paraat heb, maar dat komt nog.

Op dit moment ben ik druk bezig met de agenda en notulen voor de karatevergadering die morgen hier wordt gehouden. Natuurlijk heb ik die in concept al weken klaar, maar toch blijft het altijd tot het laatste moment liggen. In het Engels hebben ze hier een schitterend woord voor: ‘procrastinating’. Uitstellen terwijl je drommels goed weet dat van uitstel géén afstel komt, maar zeker wel stress en hoofdpijn van het voor-je-hoofd-slaan. Hoe komt het toch dat dit iedere keer weer gebeurt?

De grote boosdoener is het druk-zijn. We moeten allemaal zoveel doen, plannen, rennen van het een naar het ander, dat we  veel maar half doen en intussen in gedachten met heel andere zaken bezig zijn. En deze stelling bewijs ik meteen weer doordat ik nu zit te schrijven op dit blog, in plaats van die notulen uit te werken! Onverbeterlijk. Hopelijk tot straks 😉

Auteur:

Blogger who loves her camera. No lady, but all woman. Caretaker of lads, cats, dungeons & dragons. DuTchess. V-man's biker witch.

Een gedachte over “Dan toch maar in het Nederlands!

  1. Hahaha, en wederom zo herkenbaar. ALS je er eenmaal aan begint is het zo gedaan en denk je waarom had ik het ook alweer voor me uit geschoven? Tja, net zoals je zegt: vanwege het “druk zijn” en vele andere leukere dingen…..
    Maar voor zover ik secretariswerk heb verricht bij verenigingen is de dankbaarheid altijd weer genoeg voldoening om het te blijven doen…jaar na jaar na jaar 😉

    Greetzzzz,
    Karin

    Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s