Geplaatst in Zeswoordverhaal-uitdaging

Zes woorden-uitdaging helaas vertraagd 

Helaas, ik red het vandaag niet meer om een zes woorden-uitdaging online te zetten. Morgenavond waarschijnlijk wel.

Het goede nieuws: mijn douchekamer is zo goed als klaar – afgezien van de accessoires die ik er nog bij ga zoeken, en het plafond dat nog heerlijk hemelsblauw is.

 

Het hele huis is bedekt met een beschermend stoflaagje, ideaal! En de ramen, daar kon je geloof ik vroeger doorheen kijken. 😉 Tot morgen!

PS die regendouche is hemels. ❤️

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

24 gedachten over “Zes woorden-uitdaging helaas vertraagd 

    1. Weet ik niet. Mijn aannemer is meteen terug gekomen en is op dit moment de kraan uit elkaar aan het halen. Braampjes in de leidingen of in de kraan. En dat zou wel eens heel vervelend kunnen zijn, omdat die helemaal achter de tegels ingebouwd zitten argh.

     Geliked door 1 persoon

     1. Ach, altijd wat bij verbouwingen… Wij zitten er ook midden in. Maar ja, dat zal eeuwig duren, want mijn echtgenoot is verbouwingsverslaafd. Maar goed, beter aan dat dan aan drank of drugs… Ondertussen knapt het huis aardig op, maar soms ben ik het ook wel aardig zat.

      Geliked door 1 persoon

        1. Een beetje ja, en mijn badkamer is ook in de flow. Het gutste net uit de muur. René moest als een haas naar beneden om het water af te sluiten, het spoot uit de muur en ik schoot keihard in de lach. De arme man. Het geluid wordt iets minder, maar… *gaat verder met duimen*

         Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s