Geplaatst in Zeswoordverhaal-uitdaging

Zeswoordverhaal-uitdaging slaat over

Helaas vandaag geen nieuwe uitdaging voor een zeswoordverhaal. Ik ben al weken aan het overwerken en kan er tijdelijk niet de juiste aandacht aan geven. Excuses. Hopelijk over twee of drie weken weer een verse!

Liefs, Marion

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

7 gedachten over “Zeswoordverhaal-uitdaging slaat over

 1. Alles op zijn tijd meis, first things first. Ik wil het niet op mijn geweten hebben dat jij eerdaags het dak op moet om met dat zwarte ding (jeweetwel) uit te gaan wapperen.

  fijn weekend wijffie, knuffel xxx

  Geliked door 1 persoon

  1. Hahaha, daar volgt ooit nog een blogpost over, lieve Melody! Dank voor deze enorme grijns! Onze vriendin staat nog in de schuur te wachten op een dappere vent die bij mij het dak op durft. En zij verhuist mee als ik eindelijk ga samenwonen met mijn V-man. 😉
   Na drie weken 11 a 12 uur per dag te werken is voor mij dan nu ook de vakantie aangebroken. De eerste foto daarvan is vandaag mijn blikvanger. Dikke knuffel, dank voor je altijd lieve en meelevende woorden. Een heel fijn weekend! x

   Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s