Geplaatst in Blikvanger

Blikvanger

klik voor details – of misschien dit keer liever niet 😉

160605SilentSundayPhoto.jpg

Mijn arme oude lekkende badkamer is eindelijk weg, gesloopt door V-man en mijn jongste zoon. Het was hoog tijd, want de muren zijn (zoals we reeds vermoedden) helemaal nat! Het enige vertrouwde dat nog over is, is mijn nijlpaard-lichtschakelaar-hulpje (header foto). Over drie weken hoop ik je de resultaten van de verbouwing te laten zien. Fijne zondag. 😀

Auteur:

Caretaker of males, both human and feline. No lady, but all woman. Avid reader and photographer. Determined to find writing time during busy days. And nights if needed. Because I need you to meet the wonderful people who are living in my mind.

9 gedachten over “Blikvanger

    1. Dank je! De badkamer is nog niet klaar, maar begint wel wat vorm te krijgen. Een kaal hok met uit gefreesde sleuven, nu gevuld met cement. Maandag weer verder. Een hele transformatie! Jij alvast veel succes en ook veel plezier met het ontwerpen.

      Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s