Geplaatst in Humor

Kattenlogica is…

190702Water

… water van vers besproeide aardbeienplanten likken, in plaats van te drinken uit de waterbak ernaast.

Andere favoriete waterplaatsen zijn de emmer met water uit het reservoir van de wasdroger, de vloer van de douche, ieder potje of schaaltje in de tuin waar oud water in staat. En als het echt niet anders kan, dan maar uit de waterbak waar iedere ochtend schoon water in wordt gedaan.

😒😁

Hoe is dat met jouw kat/hond?

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

10 gedachten over “Kattenlogica is…

 1. ik heb een waterfilter, het woord zegt het al, het waterfilter filtert het water. Maar het kraantje dat ik openzet om het gefilterde water te gebruiken, lekt een beetje, ook als de kraan dicht staat. Daarom staat er een schoteltje onder dat kraantje. Dat water in het schoteltje, dat prefereert mijn poes.
  Heel logisch, verder eet ze avocadoos en yoghurt

  Geliked door 1 persoon

  1. Hahaha, Jan, avocado? Yoghurt snap ik, maar avocado? Het blijven grappige wezens hè?
   Mooi dat je kat dan toch het gefilterde water prefereert. Ze denkt natuurlijk dat jij dat schoteltje speciaal voor haar hebt neergezet. 😉

   Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s