Geplaatst in Zeswoordverhaal-uitdaging

Gratis over te nemen: Zeswoordverhaal met Beeld-uitdaging (6WMB)

Al meer dan zeven jaar plaats ik tweewekelijks de zeswoordverhaal-met-beeld uitdaging op Doldriest. Altijd met veel plezier, helaas te vaak met te weinig tijd. Vandaar dat het nu tijd is om het stokje aan iemand anders over te dragen, net zoals Jokezelf dat in 2013 aan mij deed. Of het stokje in ieder geval ergens te parkeren.

6WMB overdracht

Mijn vraag aan jullie: wil iemand gastvrouw of -man worden van de schrijf-prompt Zeswoordverhaal-met-beeld? De uitdaging nieuw of ander leven inblazen?

Laat het hieronder in een reactie weten!

Zonnige groet,
Marion

 

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

10 gedachten over “Gratis over te nemen: Zeswoordverhaal met Beeld-uitdaging (6WMB)

 1. Natuurlijk wil ik het ook wel van je overnemen want jouw (& Jokes) werk verloren laten gaan zou doodzonde zijn

  Viviane is me een slag voor dus zij mag het doen, wie het eerst komt die het eerst maalt immers…

  Dank je wel voor jouw inzet, ik weet hoeveel het jou waard was en hoe zorgvuldig jij dit besluit hebt overwogen en uiteindelijk toch hebt moeten nemen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat voel jij (zoals altijd) echt heel goed aan! Ik denk er al een hele poos over na. De waardevolle verhalen die geschreven worden, en ik die daar niet adequaat op reageer — dat heeft me vanmorgen over de streep getrokken. Ik was al bezig met het nieuwe thema ‘wolken’, maar het voelde niet goed.
   Misschien dat nu de druk eraf gaat, ik zelf weer wat vaker ga deelnemen.
   Fijn dat ook jij het stokje wilt overnemen, Melody! ❤

   Geliked door 1 persoon

   1. @Marion, dat ik er als de kippen bij was om de fakkel van jou over te nemen was een spontane én welgemeende reactie. Dit prachtig werk mag immers niet verloren gaan.
    Ondertussen heb ik de balans opgemaakt van mijn lopende engagementen én las ik de reactie van Melody.
    Met dit bericht keer ik op mijn stappen terug en laat ik dit project héél graag aan Melody over. Zij zal dat met hart en ziel behartigen.
    @Melody. Van harte succes gewenst, jij bent hiervoor de geknipte persoon; ik kijk al uit naar de eerstvolgende opdracht; je kan mij onder de deelnemers rekenen!
    @Marion. Dank voor al het werk dat jij aan deze opdrachten hebt besteed. Je hebt niet alleen mij en de volgers van jouw blog geïnspireerd maar ook de deelnemers aan ’t SchrijfNest in Vlaanderen.
    Een dankbare en hartelijke groet, Viviane

    Geliked door 1 persoon

    1. Bijzonder graag gedaan, Viviane. Wat fijn dat het zeswoordverhaal inspireert. Jij bedankt voor je deelname en de verspreiding van deze bijzondere vorm van verhalen vertellen!
     Ik heb inmiddels contact gehad met Melody, en zij neemt de uitdaging inderdaad over. Ik ga een nieuwe post hierover maken.
     Lieve groet terug.

     Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s