Geplaatst in Persoonlijk

Geen bubbels meer

Pfew zelf Michael Bublé helpt niet meer tegen dit vermoeid geweld. Als gevolg van een tweede korte nacht op een rij is mijn brein niet meer echt verbonden met de rest van mijn lijf. Zo duf als een konijn. Of zou dat door al het groenvoergeknabbel komen?

Maar de karatevergadering gisteravond ging goed. Notulen waren prima in orde, acties uitgevoerd. We hebben erg leuke plannen dit jubileumjaar, waaronder een uitstapje naar Brugge. Brugge, het vriendelijke Belgische prachtige stadje met de werkelijk schitterende gebouwen. De jeugd gaat een weekend naar Speelstad Oranje. En op 13 juni organiseren we een grote karate toernooi: er zijn maar liefst 406 aanmeldingen, zelfs uit Duitsland en België! En die ruim 400 personen kunnen ook nog kata én kumite draaien. Het belooft een turbulente sportieve lange dag te worden.

But now excuse me please, het werk roept, gilt, krijst, ik moet op pad…

Auteur:

Blogger who loves her camera. No lady, but all woman. Caretaker of lads, cats, dungeons & dragons. DuTchess. V-man's biker witch.

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s