Geplaatst in Fotogedicht

Nachtlampje

190220maanhaiku

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

15 gedachten over “Nachtlampje

      1. Marion, er bestaat daar een handige tool voor op je telefoon … je bedenksels inspreken ipv intypen; het komt er alleen op aan om op de juiste App te klikken, maar als je die op een geschikte plaats zet dan klik je daar blindelings 😉op.

        Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s