Geplaatst in Fotogedicht

Nachtlampje

190220maanhaiku

Auteur:

Caretaker of males, both human and feline. No lady, but all woman. Avid reader and photographer. Determined to find writing time during busy days. And nights if needed. Because I need you to meet the wonderful people who are living in my mind.

15 gedachten over “Nachtlampje

      1. Marion, er bestaat daar een handige tool voor op je telefoon … je bedenksels inspreken ipv intypen; het komt er alleen op aan om op de juiste App te klikken, maar als je die op een geschikte plaats zet dan klik je daar blindelings 😉op.

        Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s