Geplaatst in Zwart-Wit

Rood met zwarte stippen

190222isolated

BlogLogoZwartWitVrijdag

 

Nieuwe foto-uitdaging: iedere vrijdag plaats ik een zwart-wit foto met klein kleuraccent op Doldriest. Doe je mee? Het mag ook een gewone zwart-wit foto zijn.

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

8 gedachten over “Rood met zwarte stippen

  1. Altijd van harte welkom, Sjoerd. Ik doe iedere vrijdag op mijn Engelse blog mee met een zwart-wit foto-uitdaging, dus voor mij is het gemakkelijk. Ik moet ooit nog een keer voor elkaar krijgen dat ik die twee websites kan combineren…

   Like

  1. Heerlijk, hoe jij altijd zo enthousiast reageert en meedoet. Love it!
   Die haan kijkt echt zo van ‘wat doe je nou met mijn prachtig gekleurde veren?!’ hahaha. Geweldig, meis. Ik vind hem top!
   Dat kleuraccent mag, maar hoeft niet per se, hè. Je mag ook gewoon een zwart-wit foto plaatsen. Maar ik waardeer het blauwe des te meer.
   Fijne zaterdag! x

   Verder…! 😉

   Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s