Geplaatst in Fotogedicht

Herfstappels

klik!

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

5 gedachten over “Herfstappels

  1. En dan rapen we ze op kijken of ze schoon zijn, nemen ze mee naar huis, om een herfsttafel te maken, en tegen de kersttijd kunnen ze gespoten worden en in kerststukjes fungeren en zo lekker lang van nagenieten door de mensen thuis.

    x

    Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s