Geplaatst in Beekse Bergen

Olifanten hebben steun nodig

klik voor details

De Afrikaanse olifanten die je op de foto’s ziet leven veilig en beschut in Safaripark Beekse Bergen, waar ze dagelijks hun kostje bij elkaar scharrelen. En zoals je ziet zoeken ook zij af en toe wat extra steun om bij te komen van hun zware bestaan. 😉

Hun wilde neven en nichten verkeren wereldwijd echter wel in groot gevaar en hebben onze bescherming nodig. Mocht je vandaag, op Werelddierendag, ook wat steun willen en kunnen bieden, kijk dan op deze pagina van het Wereldnatuurfonds.

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

2 gedachten over “Olifanten hebben steun nodig

  1. Ja Calimero en Bongi en de 5 anderen aldaar hebben het goed net als hun soortgenoten in ons lands dierenparken, al is er hier ook stijgend leed door Corona. Zo’n zachte reus eet zo’n 200-300 kg voer per dag… dus er komt nogal wat bij kijken.

    Om maar niet te spreken van de hoge nood in het wild… daar waar corruptie hoogtij viert in dikke vette hoofdletters.

    mooi lieverd dat je hier aandacht aan besteed,

    Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s