Geplaatst in Afrika

Let’s go

Het taxibusje rijdt voor, afgeladen met opgeladen studenten en collega Agnes. Het is koningsdag, uitgerekend vandaag! Koningsdag… het is Malawidag! Het is de dag waar we met zijn allen zo naar uitgekeken hebben. Waar maanden voorbereiding aan vooraf gegaan zijn.

Het weer is een afspiegeling van mijn hart. Zonnig, het gaat eindelijk gebeuren! Bewolkt, hoe zal het gaan? Ook waait het wat. Een frisse lentebries verjaagt de muizenissen en maakt plaats voor nieuwe belevenissen.

Ik grijp mijn koffer en loop naar de anderen. Mijn gezin zwaait me uit. Dag, lieverds, tot over twee weken.

140426Bandit

Auteur:

Caretaker of males, both human and feline. No lady, but all woman. Avid reader and photographer. Determined to find writing time during busy days. And nights if needed. Because I need you to meet the wonderful people who are living in my mind.

4 gedachten over “Let’s go

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s