Geplaatst in Blikvanger

Blikvanger

 

klik voor details

161106silentsunday

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

2 gedachten over “Blikvanger

  1. In het Willemsbos, tegen Apeldoorn aan, bevindt zich een wei met een aantal van deze dieren. In die wei staat een heuveltje, waar die Apalca’s (toch?) op hun beurt weer op gaan staan. Nu weet ik niet of het hier toevallig nogal eigenaardige exemplaren betreft, of dat ze het allemaal doen, maar ze springen nogal grappig van dat heuveltje af: voorwaarts afzetten met vier poten tegelijk, zo ongeveer als een schrikkende kat. Leuke dieren om te zien.

    Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s