Geplaatst in Blikvanger

Voorgedragen

180923blikvanger

klik!

Twee prachtige creatieve meiden tijdens hun voordracht in de tuin van het Nationaal Archeologisch Museum in Athene.

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

2 gedachten over “Voorgedragen

    1. We stuitten op dit tafereel in de tuin van het Nationaal Archeologisch Museum in Athene, Sjoerd. Het was helaas al bijna afgelopen en ik heb niet meegekregen waar het precies over ging, maar ik denk dat de foto genoeg zegt over de sfeer. 🙂

      Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s