Geplaatst in Fotogedicht

Rozen

181124haiku.jpg

klik!

een gebaar van dank
in pasteltinten verpakt
hartverwarmend mooi

 

Gistermiddag werd ik compleet onverwachts verrast met dit lieve bosje rozen. Mijn collega Mayke had me de afgelopen weken zien ploeteren tot laat in de avond, en vond dat ik deze bloemen verdiend had. Mijn hart bloeide op -net als de rozen- en ik vloog haar om de nek. Zo tof!

Fijn weekend allemaal.


Iedere zaterdag schrijf ik een Japans gedicht. Doe je mee? Klik op de button voor meer informatie.

schrijfuitdaging

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

7 gedachten over “Rozen

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s