Geplaatst in Zwart-Wit

Handen vol zand

190809zw.jpg

klik!


Doldriest fotografie zwart-wit

 

Iedere vrijdag plaats ik een zwart-wit foto met kleuraccent op Doldriest. Doe je mee? Het mag ook een gewone zwart-wit foto zijn.

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

9 gedachten over “Handen vol zand

 1. Ha! “Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat het me wel lukt.” Was het niet Pippi Langkous die deze memorabele woorden uitte namens haar schrijfster Astrid Lindgren? Nou, ik had dit ook nog nooit gedaan, maar ik laat me niet voor één gaatje vangen. Dus hier is mijn eerste zwart-wit foto met kleuraccent: https://wp.me/p19jII-3mr

  Geliked door 1 persoon

  1. Pippi is geweldig! Wat een meid, om met heel je hart van te houden.
   En een mooie pleister is inderdaad van essentieel belang als je je stoot. Daarmee wordt de pijn namelijk verzacht.
   Leuke bijdrage, Joke! Bravo voor je eerste zwart-wit foto met een kleuraccent. 😀

   Like

  1. Spelen met zand, de aarde voelen. Inderdaad, een kind hoort in contact met de natuur te staan, zitten, liggen en rollen! ❤

   Het 'vrijdag' paste in eerste instantie niet meer op het logo, maar ik heb het nu anders opgelost! Makkelijker ook.

   Een kattenleven is ook erg vermoeiend, zeker als je met jou en de honden meelopen. 😉
   Op een goed moment geklikt en leuk bewerkt!
   Ik wens je ondanks de regen toch een vrolijke dag toe, lieverd. x

   Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s