Geplaatst in Zeswoordverhalen

Kleine volwassene

Nog een VOLWASSEN verhaal in zes woorden:


 

Ze stampvoette.

Ik ben wél volwassen!

 

200313volwassenkind

afbeelding: Pexels


Doldriest fotografie 6WMB
<< Wil je ook de andere zeswoordverhalen lezen en/of meedoen? Klik op de button hiernaast! En kijk hier voor het archief van de 6WMB schrijfuitdagingen. 😀

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

6 gedachten over “Kleine volwassene

   1. Ik denk eigenlijk dat op het moment dat we iets niet (meer) hebben, we (terug)verlangen naar het hebben. Als volwassene verlangen we al snel terug naar kind zijn, omdat we beseffen dat het eigenlijk tóch niet zo leuk zijn dan we verwachtten. Als we klein zijn verlangen we naar volwassen zijn omdat we niet weten wat het inhoudt en het allemaal zo spannend en mysterieus en onafhankelijk lijkt. Anderzijds kan het ook positief zijn: je kan ook reikhalzend uitkijken naar een reis, en dat is al de helft van het plezier. De kunst is dan wel om volop te genieten als je op reis bent 🙂
    En ja. Gelukkig zijn met wat je hebt, leven in het nu… dat is de kunst, zoals je zegt.

    Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s