Geplaatst in Humor

Thuiswerken

Na lange weken achter meerdere schermen met veel video-meetings, begrijp ik dit volkomen! 😉

Hoe vergaat het jullie?

 

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

13 gedachten over “Thuiswerken

 1. Hahaha dat filmpje!
  Ik werk niet, en ben daar blij om, ik zou begot niet weten hoe ik me zou moeten concentreren. Ben al langer thuis, wegens ziekte, ontslag, en nu weer ziek thuis. Misschien is het omdat ik zo lang niet gewerkt heb, dat ik niet weet hoe ik het zou moeten aanpakken.
  Maar ik verveel me niet, weet me wel bezig te houden met vanalles.

  Geliked door 1 persoon

  1. Na zo’n lange tijd zal het inderdaad moeilijk voor te stellen zijn. Maar dat wijst zich vanzelf, stapje voor stapje. Ik wens je veel beterschap, lieve Anne. Zoveel als je maar nodig hebt.
   Fijne paasdagen!

   Like

 2. Weet je, soms klaagt een mens dat er teveel werk is.
  Op dit moment, dat we eigenlijk bijna niets meer mogen/kunnen doen vind ik het nog veel moeilijker. Het nietsdoen zorgt voor een laksheid waarbij niets nog tot stand komt.
  De kleinste werkjes die nu goed verwerkt zouden kunnen worden, worden nog opzij gezet voor later.
  Van niets doen krijg je geen energie…. van werken en bezig zijn wel.
  Een beetje een zinvolle invulling van je dag vind ik toch belangrijk hoor.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dat is ook heel belangrijk, Michael! Je moet bezig blijven, en niet verzanden in de hele dag op de bank hangen met het verleidelijke Netflix.

   Van de andere kant, als je bijvoorbeeld niet thuis kunt werken, is het maar goed dat er afleidingen zijn, zodat het binnen uit te houden is.

   Ik merk echter dat ik nog langer dan normaal bezig ben met mijn werk. Constant alert zijn op hulpvragen, informatie verzamelen en delen. De grens tussen privé en werk vervaagt teveel. Ik heb bewust alle werkprogramma’s van mijn eigen laptop verwijderd om te voorkomen dat ik daar meldingen krijg en onwillekeurig toch weer ga kijken. Het weekend en de avonden zijn en blijven vrij.

   Geliked door 1 persoon

 3. 😂
  Herkenbaar. Ik worstel ook met de stoel. Te laag… kussen eronder… nog te laag… nog een kussen eronder… dan weer te hoog… dan weer zak ik scheef door al die kussens op de stoel… zit ik goed, komt Storm pontificaal op mijn paperassen zitten of grabbelt naar mijn pen…. En toch is het leuk.😁

  Geliked door 1 persoon

  1. Hihi, ik zie het voor me! 😂 Komt Storm echt bij je zitten? Wat gaaf! Smokey loopt alleen langs, en tikt op zijn voorhoofd als ik hem roep. 😉

   Gelukkig heb ik zelf een goede bureaustoel, die nu in de huiskamer aan mijn secretaire staat. En een groot beeldscherm. Zonder die twee dingen was thuiswerken een stuk minder aangenaam.

   Geliked door 1 persoon

 4. Ook zo iets 🤣 ( nee hoor prima) het bevalt me prima, totaal geen reistijd, ik kan langer op mijn bed blijven liggen….ik heb het huis voor me alleen ik drink me eigen koffie en we videobellen heel veel.

  Ik moet dus niet in mijn ochtendjas blijven zitten 😉

  Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s