Geplaatst in Dieren

Buitenbeentje

Auteur:

Caretaker of males, both human and feline. No lady, but all woman. Avid reader and photographer. Determined to find writing time during busy days. And nights if needed. Because I need you to meet the wonderful people who are living in my mind.

3 gedachten over “Buitenbeentje

  1. *tsss Mevrouw Marion… eggies nie waar nie…. ik hou gewoon niet zo van drukte en op elkaar gepakt zitten… zeker niet in deze coronatijden… niet iedereen heeft het geluk over een vluchthutje te beschikken zoals sommige mensen hè … kwaakkkkkkk”

    Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s