Geplaatst in Zeswoordverhaal-uitdaging

Verbeeld een Verhaal in Zes Woorden: Reclame

130703reclame3We krijgen allemaal te maken met reclame. Reclame via folders, via de radio en tv, langs de kant van de weg en zelfs in de lucht. Soms is het handig wegens toiletbezoek, of als de honger naar iets lekker toeslaat, maar voor de rest… Zaken blijven soms irritant in je geheugen hangen. En dat is dan goede reclame 😉

Wat vind jij van reclame? Kunnen we nog zonder? Vind je het interessant  te weten wat voor aanbiedingen er zijn? Of er nieuwe producten op de markt zijn? Waar je het goedkoopst je slag kunt slaan? Wat vind jij van de manieren die men bedenkt om producten en/of diensten aan de man brengen? Waar erger jij je vreselijk aan?

Schrijf een verhaal over RECLAME in slechts zes woorden. Laat je inspireren door een foto of afbeelding en schrijf daar je verhaal bij. Of bedenk eerst zes woorden en maak/zoek dan een foto.

Hier een voorbeeld van een Zes Woorden verhaal, geschreven door Ernest Hemingway.

SixWordStory

Wat een impact hebben deze luttele zes woorden!

Publiceer jouw Zes woorden-verhaal met bijpassende foto of afbeelding op je eigen website/log en plaats de link naar jouw post in een reactie hieronder. Ik vermeld je vervolgens in dit bericht.

Veel plezier bij het schrijven, ik zie uit naar je verhaal!
Marion

vulpen

LEES DE RECLAME VERHALEN VAN:

Wie volgt? :)

De volgende schrijfuitdaging wordt pas na de zomervakantie gepubliceerd en wel op woensdag 14 augustus. Klik hier voor meer uitleg over Verbeeld een verhaal in zes woorden. Would you rather participate in English, please go to Six Word Story Challenge: Commercials.

Eerdere thema’s: 
130216 – Armoede 
130227 – Onderwijs
130313 –  Lente
130327 – Schrijven
130410 – Licht
130424 – Muziek
130515 – Vervoer
130529 – Huisdieren
130612 – Spijt
130626 – Inspiratie

zes-woorden

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

28 gedachten over “Verbeeld een Verhaal in Zes Woorden: Reclame

  1. Het zou prachtig zijn als alleen ‘verstandig’ voedsel in de reclame zou kunnen komen, maar helaas is de realiteit heel anders.
   Aan de andere kant, gelukkkig maar; onverstandig eten is soms zo lekker.

   Like

  1. Vervelend hè, al die meldingen. Je zou ze met een dislike button weg moeten kunnen klikken, en dat kan ook, maar dan moet je weer aangeven waarom. Plus dat volgen er weer andere. Om gek van te worden.

   Like

  1. Hoi Melody, een waar verhaal!
   Hoewel we trachten onbevooroordeeld door het leven te gaan, worden we toch door alles en iedereen beïnvloed, in meer of mindere mate.
   De teksten op rookwaar zijn absurd en schrikken niemand af. Het worden eerder verzamelobjecten.
   Ik heb zelf vroeger ook gerookt en zou me door de teksten niet laten tegenhouden. Ik word er eerder koppig door.
   Goede bijdrage!

   Like

  1. Goed dat je er de uitleg bij gezet hebt, Marijn.
   We zullen toch af en toe ons vertrouwen moeten leggen bij de mensen die er meer van af weten. Ervoor gestudeerd hebben. Of die pretenderen dit te doen of gedaan te hebben.
   In dit geval ben ik niet overtuigd hoor 😉 De bestemming van het geld (goede doelen) overtuigt mij meer dan het uniform.
   Ingewikkeld verhaal waar goed over is nagedacht!

   Like

 1. We wonen aan een door stroomweg en bus route .met ook nog eens drie lagere scholen en een hogere school . plus veel bejaarden en verzorgingshuis de Amandelbloesem en woon complecs van Odion voor mensen met beperking. we hebben toen met de bewoners groep actie gevoerd voor de stoplichten terug. voor dat er ongelukken gebeuren

  Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s