Geplaatst in Columns, Persoonlijk

Sexy

Wat gaan we eigenlijk doen in Maastricht? Heb jij iets nodig?

We combineren het 50e verjaardagsfeest van mijn zus met een dagje shoppen. V-man, de handen ontspannen aan het stuur, kijkt opzij. Hij denkt even na.

Nee, niet echt. En jij?

Eigenlijk heb ik ook niets nodig.

Het enige dat ik kan bedenken is een nieuwe bh. Maar dat doe ik wel een ander keertje.

Zijn hoofd draait met een ruk mijn kant op en hij heeft een ondeugende lach in zijn ogen.

Waarom doen we dat dan niet vanmiddag? Ik wil best met je meegaan hoor, het lijkt me wel sexy!

Sexy… Ik denk aan een benauwd warm pashokje, waar je je eerst uit en dan weer in allerlei kledingstukken moet zien te wurmen. Aan de meedogenloze spiegel, de naakte waarheid. Aan maten die nooit goed zijn. Aan priemende beugels en knellende bandjes. Zijn verwachtingsvolle blik laat echter al mijn bedenkingen wegsmelten. We gaan samen lingerie kopen!

Het duurt even voordat we een parkeerplaats vinden. Het lenteweer heeft veel toeristen naar de hoofdstad van Limburg gelokt. De straten van Mestreech zijn afgeladen vol. Frans, Engels, Spaans en Italiaans, met wat Nederlands en dialect erdoorheen. Ik geniet van de vertrouwde klanken. Al snel zien we een Hunkemöller aan de rechterkant; ‘3e bh gratis’ is in roze aangeplakt. Victor gaat me opgetogen voor.

Het is druk in de winkel. Weifelend zoek ik drie bh’s uit en staar naar het kaartje. Wat voor maat heb ik eigenlijk? Het personeel houdt de klanten nauwlettend in de gaten en slaat toe bij de minste onzekerheid. En dit keer ben ik een gewillig slachtoffer. Een jonge vrouw vraagt of ik hulp nodig heb. Echt wel!

Victor en ik lopen door naar achteren, naar de pashokjes, waar ik ontvangen word door Stephanie. Haar blonde paardenstaart reikt tot aan mijn kin. Mijn vriend strijkt neer op een poef, where all the action is. Hij is er klaar voor!

Gedwee volg ik Stephanie en installeer me in mijn hok. Een bel snerpt irritant en onophoudelijk. Wat is dat toch? Vakkundig neemt de bh specialist – want dat is ze – mijn maten op en verdwijnt, om even later weer terug te keren met vier verschillende bh-modellen, de ene naam nog mooier dan de andere. Zo heb je de Beautiful Balcony, de Fabulous Full Cup, de Delicious Demi en de Perfect Plunge. Zeg nou zelf, met zo’n namen zou je ze toch allemaal willen hebben?

Haaa, niet dus. De modellen blijken niet voor iedereen geschikt te zijn, en al snel wordt duidelijk waar mijn (lichaam’s) voorkeur en mogelijkheden liggen. Al is snel niet echt het juiste woord. Bij ieder keurslijf dat ik pas word ik geacht op het belletje te drukken en te wachten tot mijn adviseuse verschijnt. Het is een komen en gaan van vrouwen én mannen buiten mijn hokje. Helaas zit mijn V-man te ver weg om hem te roepen, en ik kan hem ook niet bellen omdat ik mijn tas in zijn handen heb achtergelaten.

Wil je ook een bikini kopen?

Een bikini? Hoe komt ze daar nou bij? Stephanie kijkt naar de drie bh’s die ik zelf heb uitgekozen en wijst.

Zal ik deze dan maar weer mee terug nemen?

Heb ik weer.

Na een half uur vraag ik Stephanie te kijken of Victor er nog zit. Een uur – een UUR – en dertig gepaste modellen later kijk ik met een verhit hoofd naar de oogst van mijn gezwoeg. Zes bustehouders hangen te pronken, trots te wachten tot ze aan het werk mogen. En ik kan ze niet teleurstellen, ze hebben zo hun best gedaan, samen met Stephanie. Bovendien is de derde én de zesde gratis. Mee dus. Ik kleed me weer aan en verschijn puffend naast mijn meer-dan-geduldig wachtende vriend. Zijn hoop op exotische taferelen is inmiddels tot beneden het nulpunt gedaald.

Dat duurde wel lang zeg. Ik dacht dat je via een sinkhole in de aardbodem was verdwenen!

Ik weet er alles van en voel me schuldig. Die gaat vast nooit meer mee.

Helaas wist ik niet in welk hokje je zat, maar ik heb me niet verveeld hoor; er was genoeg te zien. En volgende keer ben ik weer van de partij!

De twinkeling is terug, en wordt zelfs uitbundiger als hij mijn aankopen ziet. De volgende lingeriezoektocht zal echter nog wel even op zich laten wachten. Voorlopig kan ik vooruit!

170328Hunk

 

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

22 gedachten over “Sexy

 1. Hahahahaha wat heb ik gesmuld van dit logje!
  Toevallig heb ik due winkel vorige week ook bezocht. Ik had geen flauw benul van mijn maat en wat zou passen. Kwam ook in aanraking met al die modellen, waarvan sommige ongeschikt voor middelbareikbenmoederlijf zouden zijn. Ik moet zeggen dat ik mijn lingeriekast leuk heb weten op te fleuren.
  Man en zoon waren overigens thuisgebleven. Zou ramp zijn geweest 😉
  Spoten ze er bij jou ook parfum op?
  Ik hoop dat het heerlijk zit en je je weer geweldig fijn voelt. En sexy 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat ben ik blij dat je dat schreef, want ineens herinnerde ik mij vaag dat ze er iets overheen spoten, en ik ben allergisch voor parfum! Inmiddels hangen ze allemaal te drogen. 😉
   Grappig dat jij ook bij Hunkemöller bent geweest en ook met zo’n tasje naar buiten stapte. Geniet van de luxe. x

   Like

 2. Schaterend gegrinnik hier…

  Ik zeg
  Die gaat passen….die’s gek!

  Manlief zegt
  En die vent van der is nog gekker!
  .
  Zie je het voor je? 23.15 op dinsdagavond en 2 ouden van dagen die dubbel op de bank liggen?

  God zegene de greep .. . Online shoppen…. altijd voorkeur 😂😁😂

  Geliked door 2 people

  1. Hahahaaaa wat een zalige reactie. Zit hier breed te grijnzen en zie jullie helemaal voor me, rollend over de bank.
   Tja, normaal ben ik ook een fan van online bestellen, maar het zat nooit goed. En geen wonder, want ik was in dit geval te bescheiden en te losjes… … … (vul zelf maar in 😂)

   Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s