Geplaatst in Fotogedicht

Woelen

door hitte beroerd

met onzichtbare handen

slapeloze nacht

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

9 gedachten over “Woelen

  1. Dat zo’n klein beestje zo kan storen hè!
   Ik had midden in de nacht ook een bezoeker, maar dan een beetje groter: mijn kater Smokey besloot via het dak door mijn slaapkamerraam naar binnen te komen. Schuin dak. Een vliegen(muggen)hor. Do I need to say more? 😉
   Sean had de katten nog niet binnen gelaten, verdiept als hij was in zijn game…

   Geliked door 1 persoon

   1. Voor volgende nacht plaatste ik een apparaatje in het stopcontact. Ik kan het mij niet permitteren om opnieuw slecht te slapen want er wacht mij een heel drukke dag… alhoewel… er zullen er nog last van hebben zeker? Fit zijn we nu sowieso niet. Grappig van de kater! Die van mij slaapt sowieso binnen op de bank. En o jee de hor!! Veel succes volgende nacht!

    Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s