Geplaatst in Zwart-Wit

Paperblanks Flexis

190426

Vandaag ontving ik mijn nieuwe Paperblanks Flexis notitieboeken. Ze zijn haast te mooi om in te schrijven, rijk versierd en van een zacht materiaal. Kijk maar eens bij 24Papershop.com, dan kun je de kleuren zien.

Schrijf jij in een papieren notitieboek, of tik je liever op een laptop/tablet?


BlogLogoZwartWitVrijdag

 

Iedere vrijdag plaats ik een zwart-wit foto met kleuraccent op Doldriest. Doe je mee? Het mag ook een gewone zwart-wit foto zijn.

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

30 gedachten over “Paperblanks Flexis

 1. oh, zo’n mooie schriften … daar durf ik niet in schrijven. Ik schrijf dagelijks – in een gelijnd schrift, A4 formaat – twee ochtendpagina’s (ononderbroken schrijven). Ik heb nog een aantal andere A4 formaat schriften voor diverse opdrachten: kortverhalen, supervisie, KlaarHeden, occasionele schrijfuitdagingen en schrijfopdrachten die ik mezelf geef. Behalve de ‘sprinters’ ‘verbeter’ ik mijn teksten in handschrift maar ze worden pas definitief wanneer ik ze op mijn blogs typ, na nog enkele aanpassingen.
  Net omdat ik in handschrift zoveel schrap, durf ik dit niet te doen in zo’n mooi notitieboeken maar ik gun het jou van harte … ENJOY!

  Geliked door 1 persoon

  1. Het gaat erom dat de manier van aantekeningen maken voor jou werkt. Is dat met A4-schriften, prima toch! 😀
   Misschien is een Frixion pen iets voor je, die koop ik ook bij diezelfde online winkel. De pennen schrijven als een gewone pen, maar je kunt het geschrevene weer wegpoetsen met de achterkant. Ik gebruik ze voornamelijk op mijn werk.

   Like

   1. Dank je voor de tip Marion. Tot mijn scha en schande ontdekte ik – via de koppeling die je me gaf – dat ik in het bezit ben van wel ZES zo’n pennen; ik gebruik ze om te schrijven maar heb ze nog nooit gebruikt om weg te poetsen. ☺️

    Geliked door 1 persoon

 2. Prachtig, ik zou er haast niet in durven schrijven, zo mooi.
  Ik schrijf wel, in gewone collegebloks, maar net als ik in de reacties lees, mijn handschrift is ook niet erg mooi meer. Jammer is dat. Komt ook door dat tienvingerblindtypen, dat is sneller. Maar mijn gedachten typ ik niet, die schrijf ik.
  Veel schrijfplezier gewenst!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel, Judy! Ik heb er inmiddels eentje in gebruik genomen, de andere twee wachten thuis op me.
   Heel mooi dat je je gedachten wel rustig met pen schrijft. Dan lijkt het alsof het meer landt, heb je dat ook? Meer rust bij je gedachten.

   Like

 3. Die zijn echt mooi! Dat je veel schrijfplezier mag beleven met deze juweeltjes.
  Helaas neen, omdat ik zoveel tik, kan ik niet meer mooi en rustig schrijven… jammer hé… mijn handschrift is soms zo slecht dat ik het zelf niet kan lezen. Het is niet dat ik het niet kan, maar het gaat me te traag. Tikken gaat zoveel vlugger. Ik typ gezwind tienvingerblind, zodoende.

  Geliked door 2 people

  1. Tienvingerblind heb ik jaren en jaren gedaan voor mijn werk.
   Nu ik over jouw handschrift lees, zou het daardoor komen dat ik letters vergeet/oversla als ik schrijf? Zo irritant vooral bij het schrijven van een kaartje, adres en tekst kunnen soms vol met vergeten letters staan.
   Met typen heb ik dat dus nooit.

   Geliked door 2 people

  2. (Blind) typen gaat bij mij ook veel sneller dan schrijven, maar ik vind het nog steeds heerlijk om in zo’n mooie Paperblanks te schrijven. Heb je het al eens met een vulpen geprobeerd, Bea? Misschien dat je dan rustiger, anders schrijft.

   Geliked door 1 persoon

   1. Ja, dat helpt inderdaad enigszins. Toch vind ik mijn handschrift soms zorgwekkend. Vandaag moest ik schriftelijk rapporteren. Ik schaamde mij voor mijn handschrift. Het lijkt wel of er in mijn hersenen iets is fout gegaan waardoor het niet meer goed gaat. Vreemd hé… Vroeger kon ik zo mooi schrijven maar ik kan het echt niet meer.

    Like

    1. Dat is inderdaad wat vreemd, Bea. Is je fijne motoriek ook minder bij andere activiteiten? Of gaat het achteruit? Houd je het in de gaten, please?
     Hersenen zijn vreemde wezens, die we nog altijd niet kunnen doorgronden. Wat zou gebeuren als we werkelijk alle capaciteit zouden benutten.

     Like

     1. Ik moet volgende week bij de dokter zijn en vraag het even na. Naar mijn gevoel heb ik het enkel bij schrijven met een pen. Mijn evenwicht is ook niet goed maar daarvoor heeft men een diagnose kunnen stellen. Daar ligt de oorzaak in mijn evenwichtsorgaan in de oren. Ach ja… ouder worden…

      Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s