Geplaatst in Persoonlijk

Ik droom en leg vast

Ze zijn er weer: de wasmachine, stofzuiger, de gedachten aan werk. Na een week in mijn Bakhuisje op de Veluwe is het nu terug naar de thuisbasis. Van een eenpersoons huishouden naar hongerige mannen en harige katten. Of is het net andersom? Het is vertrouwd en wennen tegelijk.

De foto’s voeren me terug naar mijn haven van groen en paarden, rozen en antieke blikken. Van veldbloemen in ronde vaasjes, de knusse gaskachel. Dat alles is daar achter gebleven. Maar de heerlijke sfeer heb ik meegenomen en houd ik koesterend vast. Dus als de wasmachine draait, grijp ik mijn iPad en dompel me onder in het verhaal dat aan het ontstaan is.

Ik herinner en verzin, ik droom en leg vast. Ik schrijf.

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

11 gedachten over “Ik droom en leg vast

 1. Wat mooi Marion. Fijn te lezen dat je het zo naar je zin had. Uit deze herinnering kun je nog veel moois putten voor je schrijven en in het algemeen voor je welzijn. Geniet ervan!
  Toevallig vrij en zin in een paar dagen Zeeland tussen 6of 7 en 11 of 12 juli?

  Geliked door 1 persoon

   1. In het verleden deed ik het vaker, maar nu komt het er niet echt meer van. Toch heb ik wel plannen, alleen weet ik nog niet wanneer. Erover dromen is voorlopig ook leuk.

    Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s