Geplaatst in Inspiratie

BlogMaarRaak!

Gisteravond kwam BlogMaarRaak! voor het eerst bijeen: White Lady, Dyna Lady en ik. In een ontspannen sfeer was het – zoals beloofd – eerst tijd voor koffie en thee met knapperige amandelkoekjes. Daarna werd Drieske’s Place bewonderd, de drakenmuur beschreven ;) en gingen we aan het werk.

Dyna Lady liet ons de uitgebreide mogelijkheden van Adobe Photoshop zien, ongelofelijk wat hier allemaal mee kan. Inspirerend. Hier is een mooie foto-blog in de maak!

Vervolgens hebben we gepraat over het vinden van onderwerpen en kwamen we tot de conclusie dat onderwerpen meestal getriggerd worden door inspiratie. Je kunt nog zo’n mooi onderwerp hebben, maar als de muze niet in je hoofd en hart rondfladdert, komt je schrijven niet op gang. Ik geef als tip om gewoon iets anders te gaan doen als de inspiratie niet komt, je gedachten te verzetten en dan ineens – wham – het idee wordt geboren en je kunt aan de slag. Een andere manier is gewoon te gaan schrijven, maakt niet uit wat, schrijven en zien of zo de inspiratie op gang komt. Schrijven is namelijk hard werken!

Daarna nemen M&M mijn column door en zijn hier positief over. Gelukkig, bedankt voor de feedback meiden.

Ook is er tijd voor afdwalingen: ik maak uitgebreid kennis met de wereld van Swarovski. Schattige knalgele eendjes en Tinker-oor-bell-en… thanks, but not for me!

Precies om middernacht sluiten we de eerste bijeenkomst van BlogMaarRaak! – een erg leuk begin. Op naar de volgende op 23 november a.s.

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s