Geplaatst in Expressief, Inspiratie

Ik post iedere dag in 2011!

Mijn woord voor 2011 is ‘Expressie‘.

Met dit woord als inspiratie heb ik besloten dat ik meer wil bloggen. En in plaats van dit alleen maar te denken, start ik gewoon vandaag. Ik zal een maal per dag posten op mijn Engelse blog Figments of a Dutchess.

Hier, op Drieske Dartelt schrijf ik (minimaal) een maal per week.

Ik weet dat het niet gemakkelijk zal worden. Maar van de andere kant is het ook ontzettend leuk, inspirerend en fantastisch. Daarom beloof ik dat ik gebruik zal maken van The DailyPost en de community van bloggers die worstelen met dezelfde uitdaging als ik. Ik zal hun hulp vragen als dat nodig is en anderen stimuleren waar en wanneer ik maar kan.

Mocht je regelmatig een kijkje nemen op Figments of a Dutchess, dan hoop ik dat je me bij zult staan met reacties, ‘likes’ en aanmoedigingen.

Hartelijke groet,
Marion

Auteur:

Caretaker of males, both human and feline. No lady, but all woman. Avid reader and photographer. Determined to find writing time during busy days. And nights if needed. Because I need you to meet the wonderful people who are living in my mind.

3 gedachten over “Ik post iedere dag in 2011!

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s