Geplaatst in Zeswoordverhalen

Afscheid

Een jaar geleden, op 16 april 2011, bedacht Joke Zes woorden met beeld. Joke: ‘Ik vond het leuk om te merken dat zoveel medebloggers de uitdaging met mij wilden aangaan, maar aan alles komt een einde en het wordt tijd voor iets nieuws. Daarom hier mijn laatste (voor de hand liggende) thema voor een compleet verhaal in zes woorden met een illustratie: AFSCHEID.’

Mijn bijdrage:

 

Magere Hein streelde haar uitgevallen krullenbol.

 

Bedankt, Joke, het was fantastisch om met je uitdaging mee te doen het afgelopen half jaar. Ik heb er zeer veel van geleerd en nieuwe geweldige schrijvers door leren kennen. We verliezen elkaar niet uit het oog!
~Marion

Meer verhalen over dit thema vind je bij Jokezelf.

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

25 gedachten over “Afscheid

 1. Magere Hein streelde haar uitgevallen krullenbol

  het was een ongelooflijk prachtig kind
  door de kanker echter
  werd haar gezondheid snel slechter
  de dood is voor gevoelens doof en blind

  Eigenlijk heeft jouw pijnlijk prachtige titel geen uitleg nodig.
  Is elk woord dat volgt overbodig.

  Lenjef

  Like

 2. Erg goed verhaal. Je bent de eerste van mijn laatste! Jij ook hartstikke bedankt voor het meedoen. Ik heb van je verhalen genoten. En we verliezen elkaar idd niet uit het oog. Ik blijf bij je lezen.

  Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s