Geplaatst in Fotogedicht

Verregend

de wereld was wit

vannacht, maar al die pracht werd

door regen beroerd

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

9 gedachten over “Verregend

 1. Zo jammer… gisteren in het donker gekeken naar de dikke vlokken. Vol verlangen naar een dik tapijt gaan slapen… Helaas… Vannacht stevige storm met veel regen. Geen sneeuw meer te zien. Ik blijf op mijn honger zitten…

  Geliked door 1 persoon

  1. Misschien wordt je honger dit weekend een beetje gestild. Ik zal duimen voor je. 🙂
   Ik bedacht deze haiku midden in de nacht, nadat ik de sneeuw had gezien. Natuurlijk kon ik toen niet meer slapen -de woorden maalden in mijn hoofd- en toen heb ik hem maar via mijn gsm online gezet. 😉

   Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s