Geplaatst in Zeswoordverhalen

Uitzichtsloos

Mijn verhaal over UITZICHT in zes woorden:


UITSLAG.

ALLE HOOP VERDWEEN UIT ZICHT.

180207Uitzichtsloos

afbeelding: Pixabay


schrijfuitdaging

<<  Wil je ook de andere zeswoordverhalen lezen en/of meedoen? Klik op de button hiernaast! 😀

 

 

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

16 gedachten over “Uitzichtsloos

   1. jakkkkessss!
    Ik ken die verhalen ook… kom ik vaak tegen in het vrrijwilligerswerk met de ouderen. Alhoewel ik het zelf een moeilijk bespreekbaar onderwerp blijf vinden krijg ik altijd weer te horen hoe fijn het is om tegen / met mij daarover te mogen praten want kennelijk doe ik daarbij veel goeds 😉 (niet bewust,, ik volg daarin gewoon mijn ♥)

    Like

     1. Deze verhalen hoor je niet graag hè, ze zijn te cru. Maar helaas vormen ze wel een aspect van het leven. De mens is zo slim, vliegt door de ruimte, bouwt robots en hyperintelligente chips, maar ziektes kunnen we nog niet uitbannen.

      Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s