Geplaatst in Dieren, Foto

Zwarte Reus

180826kever

klik!

Gelukkig had ik mijn macro-lens bij me!

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

11 gedachten over “Zwarte Reus

    1. Mijn vriend zegt ook altijd dat ik moet spelen met de instellingen van mijn camera, maar op zo’n moment wil ik alleen heeeeeel snel foto’s maken op automatische stand, voordat mijn onderwerp weg rent, kruipt of vliegt. 😀
      F omhoog en iso. Ik zal het zeker gaan proberen, Liesbeth, thanks!

      Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s