Geplaatst in Blikvanger

Blikvanger

180401Blikvanger

klik!

 

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

10 gedachten over “Blikvanger

  1. Grappig wat een toevalligheden, ik woon in Hoensbroek, of beter in Gebrook. Ik heb vroeger als gids in het kasteel gewerkt. Toen woonde Bertus Aafjes nog boven de slotpoort. Mooie foto overigens.

    Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s