Geplaatst in Zwart-Wit

Ongebreide sokken

200306zwartwit

klik voor details


Doldriest fotografie zwart-wit

Iedere vrijdag plaats ik een zwart-wit foto met kleuraccent op Doldriest. Doe je mee? Het mag ook een gewone zwart-wit foto zijn.

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

11 gedachten over “Ongebreide sokken

    1. De titel is gebaseerd op de zwart-wit foto uitdaging op mijn Engelse blog. Daar moest ik foto’s die eindigen op …ock plaatsen. En van ‘sock’ kwam uiteindelijk deze creatie tot leven. Dank je!

      Like

    1. Haha, dat zou kunnen… als ik wist hoe ik sokken moest breien. De laatste creatie die ik ooit gemaakt heb was een veel te grote trui. Bloed, zweet en tranen in die trui, en drie maten te groot. Dat was het einde van mijn kortstondige breicarrière.

      Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s