Geplaatst in Buitenstebinnen

Gevederde vrienden

Nu we niet meer vrij en blij naar buiten kunnen waar en wanneer we maar willen, nu we waar mogelijk thuis werken en afstand moeten bewaren, wil ik foto’s delen die buiten naar binnen brengen. Daarbij beschrijf ik waarom ik de foto maakte, hoe ik er naar keek. Ik verzamel ze onder de categorie BUITENSTEBINNEN. En ik nodig je van harte uit om mee te doen.

Nederland, waterland. V-man en ik wandelen en fietsen graag over het pad langs de rivier de Mark bij Breda. In ons dichtbevolkte land word ik iedere keer weer enthousiast als ik dieren ‘in het wild’ zie. Op een dag kwamen we deze Canadese ganzen tegen, die patrouilleerden rond een eenzame witte zwaan. Wat zijn het prachtige vogels – afgezien van hun uitwerpselen dan. Ze grazen net als koeien. Ik weet niet precies wat ze in het gras vinden, maar ze lijken het lekker te vinden.

Zou het niet heerlijk zijn om gewoon op te stijgen? Om weg te vliegen van al je zorgen en problemen? Door de lucht te zweven tot je een mooie, rustige plek had gevonden, en daar kon wachten tot alle moeilijkheden voorbij waren? Laten we ons bij onze gevederde vrienden voegen. Misschien komen we er dan achter hoe het voelt.

200319buitenstebinnen

klik voor detailsBuitenstebinnen

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

6 gedachten over “Gevederde vrienden

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s