Geplaatst in Buitenstebinnen

Langs water en riet

Nu we niet meer vrij en blij naar buiten kunnen waar en wanneer we maar willen, nu we waar mogelijk thuis werken en afstand moeten bewaren, wil ik foto’s delen die buiten naar binnen brengen. Daarbij beschrijf ik waarom ik de foto maakte, hoe ik er naar keek. Ik verzamel ze onder de categorie BUITENSTEBINNEN. En ik nodig je van harte uit om mee te doen.

Dit keer een foto uit 2016, genomen op net zo’n stralende maart-dag als vandaag. Het staalblauwe water kabbelde vredig voorbij onder een strak blauwe hemel. De boerderij wist zich veilig, verscholen tussen de bomen, waarvan de takken al in knop staan. Zie je hoe het riet lui wuift in de nognetgeenlente-bries? Voel je het zonlicht op je wangen? Hoe zou het zijn om je hand even in het koude water te dompelen?
Kom, wandel mee door het Brabants landschap.

200318bb

Buitenstebinnen

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

5 gedachten over “Langs water en riet

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s