Geplaatst in Buitenstebinnen

Buitenstebinnen

Nu we niet meer vrij en blij naar buiten kunnen waar en wanneer we maar willen, nu we waar mogelijk thuis werken en afstand moeten bewaren, wil ik foto’s delen die buiten naar binnen brengen. Daarbij beschrijf ik waarom ik de foto maakte, hoe ik er naar keek. Ik verzamel ze onder de categorie BUITENSTEBINNEN. Deze eerste draagt diezelfde titel. Doe je mee?

Dit ven ligt in een bos, vlak bij een woonwijk, je ziet links op de achtergrond zelfs huizen. Toch heeft deze plek voor mij iets mysterieus. De rust die hij uitstraalt, de mossige kleuren. Hij roept een verstild gevoel in me op, een gevoel van tijdloosheid. En in dit oude, trage geheel dan ineens dat ene frisgroene struikje. Het laat zien dat, ondanks alle statigheid, de natuur niet stilstaat.  Zij vernieuwt, ieder voorjaar weer. ❤

200317buitenstebinnen

Kijk voor meer buitenpracht ook bij:

Buitenstebinnen

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

13 gedachten over “Buitenstebinnen

    1. Een filmpje, wat gaaf! Zo breng je zeker de natuur naar binnen, alive and kicking. Echt enorm bedankt, Viviane. Ik heb genoten van de zwem- en andere kunsten. 😀

      En ja, als je hier de link achterlaat, dan zet ik hem in de post erbij. Kunnen bezoekers ook bij jou een kijkje nemen. Of twee.

      Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s