Geplaatst in Fotogedicht

Donsveertje

200404fotogedicht

klik voor details

~

losgelaten dons

op weg naar volwassenheid

blaadjes ritselen

~


Doldriest fotografie fotogedicht

 

Ieder weekend schrijf ik een fotogedicht, waaronder veel Japans gedichten.

Doe je mee?

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

8 gedachten over “Donsveertje

  1. Het is nu al haast onhoudbaar. Ik houd mijn hart vast voor de tijd waarin de voorschriften weer wat losser worden gelaten. Ik weet echt niet waar dit heen gaat, lieve Melody. De mensen die uit onnozelheid, stompzinnigheid of pure branie het virus overdragen, daar heb ik geen goed woord voor over.

   Like

 1. Marion, mooi! Ik heb je foto ‘geleend’, want je donsveertje bracht me op de gedachte hieronder. Voor mij combineert het gevoelens die gelden voor zowel seizoen als crisistijd. Be well, stay safe …

  zacht zonlicht als bron –
  door warmte, lucht en water
  vederlicht te zijn

  Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s