Geplaatst in Zeswoordverhalen

De Bedelaar

Verhaal in zes woorden met beeld

~ Met opgeheven hand daalde zijn zelfrespect ~

Foto: Wikipedia

Na bijna een jaar mis ik de tweewekelijkse uitdaging van Verhaal in zes woorden met beeld van JokeZelf nog steeds. Zijn er meer mensen geïnteresseerd om het weer op te pakken? Of weet iemand waar ik kan deelnemen? Dank je!

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

23 gedachten over “De Bedelaar

    1. Bedankt 🙂 Heb je zin om mee te doen, Angel? De bedoeling is dat een van ons (wil ik best doen) periodiek (1x per week of 1x per twee weken) een woord verzint, waarmee de deelnemers een verhaal in zes woorden met beeld kunnen schrijven. Dan post je het ‘verhaal’ op je eigen blog en linkt die post door naar Doldriest, waar we alle verhalen verzamelen.

      Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s