Geplaatst in Gezondheid, Humor, Persoonlijk

Niet schoon, wel romig

Daar sta je dan, onder de douche. Buiten klettert het net zo hard als in de badkamer. Een nieuw product vandaag: Onder de douche Bodymilk van Nivea. Voor de droge huid. Al snap ik niet hoe je een droge huid kunt hebben onder de douche, maar goed. Met samengeknepen ogen probeer ik de uitleg te lezen, maar stoom en kippige ogen vormen eensgezind een anti-lees f(r)ont. Maar hoe moeilijk kan het nou zijn, het is douchespul!

De dop gaat makkelijk open en de romige emulsie smeert goed uit. Een zachte Nivea geur vult de douche, lekker! Hmmm, het is wel erg glad, heel anders dan de combi-producten die ik wel eens gebruikt heb. Dat zal het innovatieve wel zijn. Ik droog me af en mijn huid is inderdaad zacht, droog en toch niet droog. Goed spul hoor.

130621nivea

Haren föhnen, aankleden, bril op. Onder het tanden poetsen toch nog maar even die kleine lettertjes lezen.

 1. Breng je gewoonlijke douchegel aan en spoel het af.
 2. Breng deze body lotion aan terwijl je nog onder de douche staat.
 3. Spoel af.
 4. Droog jezelf af.

Ontdek de nieuwe manier van hydrateren. Deze bodymilk voor onder de douche breng je onder de douche aan, na het afspoelen van je douchegel. Je nog natte huid neemt de verzorgende formule met Amandel Olie snel op zodat je de milk na een paar seconde al kan afspoelen.

Yep. Vandaag ben ik niet schoon, maar wel romig 😉

Auteur:

Blogger who loves her camera. No lady, but all woman. Caretaker of lads, cats, dungeons & dragons. DuTchess. V-man's biker witch.

17 gedachten over “Niet schoon, wel romig

 1. Ik dacht altijd dat je gebruiksaanwijzingen VOOR het gebruik moest lezen. O ja, dat ging niet vanwege gestoomde kip, of zoiets… 😉
  Ik gebruik al jaren een vaseline crème via een recept van de huisarts, bevalt prima. 🙂

  Like

 2. Hahaha, je maakt er zoals altijd weer iets…eh… smeuïgs van. Ik ben blij dat je het getest hebt, want dan weet ik meteen hoe het werkt. Makkelijk, ‘k ga het kopen. Romig, zei je, hè 😀
  Fijn weekend 🙂

  Like

   1. Ik gebruik alles van Neutral. Douche doe ik meestal gewoon met water, maar shampoo, deodorant, waspoeder,wasverzachter, afwasmiddel, allesreiniger …….. allemaal van Neutral. Al merk ik dat ik daar de laatste tijd ook steeds minder tegen ga kunnen. 😦

    Like

    1. Getver, meis, dat is echt heel extreem. Wat moet je nog meer, of minder, dan Neutral?! Zelf producten gaan maken?
     Onder de douche gebruik ik ook zo min mogelijk douchecrème, geen parfum, en Clinique voor mijn gezicht. Iets anders kan ik niet verdragen.
     Ik heb deze site opgezet: http://allergieen.wordpress.com/. Wellicht heb je daar ook ideeën bij, om een groep op te bouwen of zo.
     Sterkte!

     Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s