Geplaatst in Dieren, Natuur

Restaurant ‘In den Buxus’

Buxusmotrupsen zijn echt heel sociale en gezellige dieren. Ze gaan ook graag uit eten.

Net is er eentje speciaal tegen mijn stoelpoot omhoog geklommen om me vanaf de leuning toe te roepen dat ze weer terug zijn, hij en zijn familie. En of ik de paar miezerige buxusstruiken die nog over waren van vorig jaar voor hen wilde reserveren de komende weken.

Lief hè?

180420buxusmot

klik!
of klik net niet!

 

Auteur:

Caretaker of lads and cats. No lady, but all woman. RPGamer. Avid reader. Writing my first book, squeezing in time during busy days. And nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind.

5 gedachten over “Restaurant ‘In den Buxus’

  1. Last year these villains destroyed half of my back yard, but I hoped they would spare the last of my buxus. That was false hope. They have returned and are feasting on my poor plants. I hope there’s a native bird that will learn to like them.

   Like

   1. Even the stinging-hair ones seem to be enjoyed by some birds. There is probably a plant they hate which if planted in between would save your garden. The trick is to find that plant and hope it isn’t counted out by being invasive!

    Like

  1. Dat zou ik best willen doen, maar ik durf ze niet aan te raken. Ik had nog even de hoop dat ik de buxus zou kunnen redden, maar inmiddels zijn het bijna allemaal troosteloze uitgedroogde struikjes geworden, met die vreetbeesten er feestend in. Yuk.

   Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s