Geplaatst in Expressief, Humor, Natuur

Mijn eerste keer

Geen mooier rood,

geen dieper zoet

dan dat van jou,

 

oh aardbei

uit mijn moesbak

 

😉

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

6 gedachten over “Mijn eerste keer

  1. grappig, mijn fantasie sloeg op hol na regel drie; echter … bij het lezen van de twee laatste regels kon er inkomen dat je zo vervoerd geraakt door de zelf geoogste aardbeien; ik proef zelf nog de smaak van de aardbeien die ik zo-even in mijn moestuin heb geplukt.

    Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s