Geplaatst in Compassie

Ontuchtzaak kinderdagverblijf Amsterdam

Met grote afschuw en absoluut ongeloof las ik net een bericht over de ontuchtzaak in Amsterdam. Een ontuchtzaak in een kinderdagverblijf. Een veilige haven voor je kinderen, tenminste, daar vertrouw je op als ouder.

Een mannelijke medewerker van het kinderdagverblijf heeft in de loop der jaren tientallen kinderen misbruikt. Kinderen van nul tot maximaal vier jaar! Echt, helaas schieten woorden te kort, anders zou hij nu vast dood neergevallen zijn door mijn woede.

Mijn kinderen zijn vroeger eerst naar een gastouder gegaan toen ik moest werken, en daarna ook naar een kinderdagverblijf. Een geweldig kinderdagverblijf met hartelijke meiden die niets liever doen dan je oogappels vertroetelen, spelletjes met hen spelen, dingen leren. Een geweldig beroep, door hen kunnen wij blijven werken omdat onze kinderen veilig zijn en het gezellig hebben.

En dan komt zo’n eikel die dit vertrouwen met voeten vertrapt, die kinderen in het ergste geval voor hun leven beschadigt. Die ouders in een hel op aarde doet belanden. Het Nederlandse rechtssysteem is hier niet op berekend. Hoe wil zo’n man berecht worden? Met gevangenisstraf? Met therapie? Ik heb een prima oplossing: castratie, met twee bakstenen desnoods. Daarna mogen de ouders van de kinderen hem van me hebben.

Auteur:

Blogger who loves her camera. No lady, but all woman. Caretaker of lads, cats, dungeons & dragons. DuTchess. V-man's biker witch.

7 gedachten over “Ontuchtzaak kinderdagverblijf Amsterdam

 1. Reactie van andere Karin:

  Ook ik deel je mening Marion…mijn nekharen gaan overeind staan, iedere keer weer als je zoiets hoort. Maar het toppunt blijft toch altijd de incestgevallen…daar krijg ik het altijd helemaal koud van. Van kinderen blijf je idd. AF.

  Like

  1. Zo is dat Karin, kinderen koester je, geef je warmte, genegenheid en liefde zodat ze zich met een open hart, geest en vol vertrouwen kunnen ontwikkelen tot een evenwichtig individu. Je blijft er af!
   Incest – dat je je eigen vlees en bloed misbruikt – is ook verschrikkelijk. Die mensen hebben alle gevoel voor gezonde verhouding verloren.
   Bedankt voor je reactie Karin.

   Like

 2. Reactie van Edo

  Het valt nevernooitniet goed te praten. Kan me de afschuw en woede goed voorstellen.

  Vooral onbegrijpelijk en dieptriest dat er op de eerdere signalen niet gereageerd is. Waar rook is, is vuur. Ondanks dat je wil voorkomen dat iemand onterecht een verkeerde reputatie krijgt, is het wel belangrijk om op alle signalen gepast en serieus te reageren. Hier heeft iemand, of hebben meerdere mensen, gefaald…. 😦

  Normale mensen weten dat je van kinderen af blijft, wat gaat er toch mis bij die defecte lui die hun handen niet thuis kunnen houden? Kun je het herkennen, voorkomen? Welke straf is gepast, is er een gepaste straf? Zijn dergelijke defecte lui uberhaupt te repareren, of je moet ze gewoon levenslang uit bereik van kinderen (en internet, etc.) houden? 😮

  Like

  1. ‘Er zijn geen fouten gemaakt bij de zaak uit 2008,’ aldus de politie…

   Als mijn kind zou vertellen dat er iets raars gebeurd was, zou ik de onderste steen boven willen hebben, hoezeer men ook zou zeggen dat het ‘waarschijnlijk niets was’. Je kent je kind toch, weet wanneer het fantaseert en wanneer het echt van streek is?

   Geen idee wat er mis is met die perverts Edo, een brein defect of zo? Een ontbrekend gen? Niks repareren, onschadelijk maken is een betere optie in mijn ogen.

   Die arme kinderen, oh man, ik moet er echt niet aan denken 😦

   Like

 3. Comment wisseling met Karin:

  Karin
  Te erg, ben het helemaal met je eens. Castratie of nog erger.

  Marion
  Ik begrijp het niet, kan het niet begrijpen, wil het niet begrijpen. En wat er ongetwijfeld wel weer in zijn jeugd of onderbewuste gebeurd zal zijn interesseert me geen zier. WEG met zo’n smeerlap, helemaal WEG.

  Karin
  Rustig Marion, denk om je hart. Zo word je wel weer bang om je kind weg te brengen, SMEERLAPPEN!!

  Marion
  Mijn hart jaagt het bloed en de adrenaline door mijn lijf. Sporten terwijl je op je stoel zit zal ik maar zeggen.
  Dit zal toch wel een hoge uitzondering zijn, kan me niet voorstellen dat dit meer gebeurt in een kinderdagverblijf. Dat kán toch niet?! Blijkbaar heeft een moeder al eerder een klacht ingediend maar hebben ze er niets mee gedaan. ‘Kinderen hebben een rijke fantasie,’ werd gezegd. Gossamme.

  Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s