Geplaatst in Zeswoordverhalen

Onderwijs

Verhaal in zes woorden met beeld:

~ Gehaald! Het begin van een zoektocht. ~


De komende twee weken is het thema Onderwijs in de Zes woorden met beeld-uitdaging. Doe je ook mee? Kijk hier voor de spelregels.

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

26 gedachten over “Onderwijs

 1. Het is zeker een startpunt. Mijn zoon was begonnen aan de universiteit, maar is inmiddels al een paar maanden gestopt, op zoek naar een betere en juiste keuze. We proberen hem te helpen maar dat valt niet mee.
  Bedankt voor jullie reacties! 😀

  Like

  1. Misschien is dit iets voor je zoon? Wij hebben zeer positieve ervaringen met onze dochter. i.v.m belasting en fondsen zou het voor iedereen toegankelijk moeten zijn.
   http://www.blcla.nl/
   Binnenkort open dag.
   Je mag me altijd mailen voor meer info.
   In zes woorden: Zo’n oriënterend jaar gun je iedereen!
   Hartelijke groet 🙂

   Like

    1. Heel erg bedankt, Svara, ik heb de link direct doorgestuurd naar mijn zoon!
     Mocht hij geïnteresseerd zijn, dan neem ik graag contact met je op.
     En zo’n oriënterend jaar zal voer zijn voor vele verhalen. Wat fijn dat je dochter daar goede ervaringen mee heeft gehad!

     Like

 2. Mooi verhaal. En dan komt het hele studiekeuzeproces. Of eigenlijk is dat al begonnen bij het kiezen van het profiel. Zo’n belangrijke keuze waarbij steun van ouders en vrienden belangrijk is om tot een goede keuze te komen.

  Like

   1. Ik herken dat. Ik heb veel studiekiezers gezien toen ik bij de UvA en HvA werkte. Eerlijke voorlichting is belangrijk, daarbij is er ook nog de keuze tussen hogeschool en universiteit. Voor een vwo-er zou het hbo vaak een uitstekende keus zijn.
    Goed nadenken wat het talent is, waar de interesse ligt en een punt op de horizon zetten. Dan een studie erbij zoeken en volhouden en hard werken. En als het toch niet de juiste keuze is, op tijd stoppen. Dat heeft hij verstandig gedaan.
    Succes met de zoektocht.

    Like

    1. Geweldig hoe je mee denkt, hartelijk dank, Marijn.
     Hij was gestart met Gezondheidswetenschappen, maar denkt nu bv. aan HBO Game design of een ICT opleiding. Heel iets anders, daarom is de onzekerheid ook redelijk groot. Een meeloopdag brengt hopelijk uitkomst.

     Like

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s