Geplaatst in UK

Vintage & Outdoors


Dinsdag 25 oktober

En weer zit ik voor half zeven op de bank, gewikkeld in een warme plaid. Hoewel ik de eerste nacht fantastisch sliep, word ik nu weer rond de gewone tijd wakker. Beneden staat de afwas van gisteravond nog te wachten, met opgedroogde restjes aardappeltjes uit de oven, kipfilet en sla, maar ik negeer het en zet thee. Eerst wat lezen en langzaam de dag opstarten…

’s Middags rijden we langs de rand van het park, op weg naar het Sammy Miller Motorcycle Museum. Het museum dateert uit 1964 en is opgezet door voormalig motorcoureur Samuel Hamilton Miller. De collectie is inmiddels uitgegroeid tot 300 machines. Er staan vele unieke en prachtige motoren, de oudste uit jaar 1898! Vele accessoires maken het extra aantrekkelijk. Het is smullen voor Victor,

met nog wat extraatjes voor mij:

klik!

Inmiddels is het weer zover opgeknapt dat we buiten op een bankje onze boterhammen in de zon opeten; de jassen kunnen zelfs uit. Op weg naar de auto smeken de alpaca lama’s en de heerlijk eigenwijze ezels om een fotosessie. De parelhoenders zijn in eerste instantie te bang, maar dan krijgen ze lol in het poseren.

161025foto10

We vervolgen de route en duiken weer het New Forest in. De weg kronkelt door de heuvels, waar zon en wolken elkaar afwisselen. We verruilen de autobanden voor bergschoenen.

161025foto15

In de verte zien we wat paarden. Helaas komt de kudde uit mijn dromen ons niet tegemoet over het brede pad, maar de vergezichten zijn adembenemend.

Met een hoofd vol mooie beelden rijden we terug naar onze cottage. Ik ben er stil van. Mokken thee en ginger cookies. Trijntje Oosterhuis en ereader. Victor en ik op de bank. Volmaakt geluk.


Lees ook:

  1. De lokroep van Engeland
  2. Wakker worden in een cottage
  3. Wild leven
  4. Vintage & Outdoors

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

6 gedachten over “Vintage & Outdoors

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s