Geplaatst in Fotogedicht

Goedmoedige Reus

190202haiku

klik!

goedmoedige reus
staat te dromen in de zon
ik streel, wang op wang


bloglogojg

 

Iedere zaterdag schrijf ik een Japans gedicht. Doe je mee?

← klik op de button voor meer informatie.

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

9 gedachten over “Goedmoedige Reus

   1. Ja ze zijn echt mooi. Ik ben er een beetje bang van maar ondanks dat vind ik ze prachtig en weet ik dat ze heel aanhankelijk kunnen zijn. Ik wil ze altijd graag aanraken en aaien maar durf nog steeds niet goed.

    Geliked door 1 persoon

  1. Ja, dat is zo! 😛 Haha, grappig. Zo’n lieverd doet niks, al moet je wel altijd opletten wat je doet. Met wilde dieren is dat al helemaal het geval. Vullen we elkaar weer mooi aan.
   En jaaaaa, leuk, meis. I’m in! Fijn dat je op de andere woensdagen bent gaan zitten; herinner me eraan dat ik niet afwijk in vakanties. x

   Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s