Geplaatst in Dieren

Vegetarische kat

Smokey blijkt mijn erwtensoep heerlijk te vinden, maar laat het vlees liggen. Ooit had ik een kater die mayonaise lekkerder vond dan een stukje biefstuk.

Zou de evolutie katten op termijn veranderen in vegetariërs?

Auteur:

Caretaker of lads and cat. Writer. Typing away on my second feelgood novel, creating time during busy days, and nights if needed. Because I'd love to introduce you to the wonderful people who are living in my mind. Avid reader. RPGamer. No lady, but all woman.

24 gedachten over “Vegetarische kat

  1. Nou vast en zeker….. die van ons…. al die jaren door…. allemaal heel verschillende eigenschappen en smaken…. we hebben er nu 4 en 2 ervan hollen zo snel als ze kunnen wanneer ze horen dat de dop van de slagroombus afgetrokken wordt… en 1 vd anderen zou, als ze de kans kreeg, het ijs uit de vriezer halen (walnotenijs bij voorkeur) … en nr. 4, ongeacht waar hij is, tik je een eitje dan staat hij bij je…

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ken een kater die zich tijdens het eten onder de tafel verschanst en alle doperwten die op de grond rollen vangt en oppeuzelt, maar ook de hele dag loopt te kwijlen als er een pan kippensoep staat te pruttelen, dus tja…

    Geliked door 1 persoon

Wil je reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s